Menu Premium

Gears of War: Judgment Avatar prijsvraag

Gamekings Redactie 08/03/2013 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt het vandaag al voorbij zien komen in Einde van de Week Vrijdag: de Gears of War: Judgment Avatar prijsvraag. Je maakt hiermee kans op een speciale geairbrushte Gears of War: Judgment Xbox 360 console. Jouw online avatar gaat daarin de doorslag geven.

Gears of War: Judgment verschijnt 22 maart en volgt het verhaal van Baird en The Cole Train voor de eerste Gears of War. Om de lancering van de game wat extra schwung te geven heeft Microsoft een speciale Gears of War: Judgment avatar actie en op Gamekings.tv kun je er voor zorgen dat je extra kans maakt op de prijzen. Hoe werkt het? Alleen door jouw online avatar te vervangen met een unieke Gears of War avatar, ding je mee naar de prijzen.

Op zowel de Xbox Facebook pagina als de Gears of War: Judgment actiepagina kun je jouw unieke Gears of War avatar downloaden. Als je deze dan gebruikt voor je online avatar, zoals op Gamekings.tv, dan val je misschien wel op bij Microsoft en kiezen ze jou uit voor de prijzen. Je wordt natuurlijk eerder gespot als je meer comments plaatst met deze avatar.

Dagelijks zijn er prijzen te winnen en op het eind van de rit wordt de geairbrushte Gears of War: Judgment Xbox 360 console uitgereikt. Wie weet haalt Microsoft jouw online Gears of War avatar eruit, dus laat je horen op Gamekings.tv.

Gears of War: Judgment Avatar prijsvraag

Gears of War: Judgment Avatar prijsvraag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch