Menu Premium

Gearbox gaat na Battleborn aan de slag met nieuwe Borderlands

Tim Koelen 25/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend konden vele gamers in de Verenigde Staten terecht op de gamebeurs PAX East in Boston. Ook de developer van o.a. Battleborn en Borderlands was aanwezig op dit evenement. Zij hebben in een panel aangegeven dat Gearbox zich zal gaan focussen op een nieuwe Borderlands wanneer de productie en DLC afgerond is van Battleborn.

“Het zal geen geheim geweest zijn dat er ooit een nieuwe Borderlands komt”, aldus Randy Pitchford, de CEO van Gearbox Software. Of de nieuwe game Borderlands 3 gaat heten is nog de vraag. “We zouden de game ook zomaar Borderlands 4 kunnen noemen”. Het lijkt er dus nog niet op dat we een nieuwe Borderlands-titel kunnen verwachten in de nabije toekomst.

Gearbox heeft wel aangegeven dat er genoeg easter-eggs te vinden zullen zijn in Battleborn die refereren naar eerdere Borderlands-titels. Daarnaast sluit de studio het niet uit om in aankomende DLC voor Battleborn ook easter-eggs te stoppen van Borderlands.

Naast de release van Battleborn op 3 mei aanstaande, verschijnt er ook DLC van Battleborn voor Rock Band 4. Battleborn verschijnt volgende week dinsdag op de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Heb jij de game al gepreordered?

Bron: Eurogamer

Gearbox gaat na Battleborn aan de slag met nieuwe Borderlands

Gearbox gaat na Battleborn aan de slag met nieuwe Borderlands

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch