Menu Premium

Het complete Gamescom programma: dé najaarsgames, IRL en Kevins eerste keer

Jan Johan Beldrok 20/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week barst de Gamescom los en dus pakken we meerdere wagens om naar Keulen af te rijden en ons onder te dompelen in de drukste gamesbeurs ter wereld. In totaal proppen we vijf presentatoren en twee cameramannen in de wagens en dan is het planken. Gamekings gaat in de Duitse Domstad vol aan de bak en maakt er vijf stukken content.

We pakken uit: vijf verschillende stukken content bij Gamescom

[Open] Dé games van het najaar: dit wordt de hoofdopdracht. De vijf presentatoren zijn verdeeld over twee teams (Team Koos & Skate) en (Team Kevin, Jelle & JJ). Zij krijgen een opdracht mee en dat is de games op de Gamescom te checken die dit najaar nog gaan uitkomen. Op basis van het in Keulen getoonde werk en eerdere speelsessies op bijvoorbeeld de E3, bepaalt elke presentator voor zich welke drie games hij dit najaar gaat ‘kopen’. Al deze games krijgen een preview en aan het eind van de beurs bepalen de vijf welke titels hun love en centjes krijgen. Vanaf woensdag elke dag twee of drie previews op de site, te zien door iedereen.

[Premium] Kevin gaat voor het eerst in zijn leven naar een gamebeurs en krijgt daarom de full package vol surprises van ons. Het beursleven zeg maar. En dat begint al bij zijn huis.

[IRL] Dinsdag van 16:00 tot 18:00 nemen Kevin, JJ & Jelle je mee over de beurs om daar stand voor stand te bespreken waar de publishers mee bezig zijn. Beleef de beurs vanuit je luie stoel.

[Open] We checken natuurlijk ook enkele nieuwe games en nemen het nieuws met jullie door.

[Premium] We gaan Cyberpunk 2077 in Keulen checken en interviewen de mannen achter de game. Dit en nog enkele andere toffe items over Cyberpunk 2077 voegen we in de week van 27 augustus samen tot een serie Cyberpunk 2077-items voor de Premium Bazen.

gamescomlogo

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch