Menu Premium

Games and Apps-sectie Xbox One wordt binnenkort aangepast

Rik Koning 04/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft is al enige tijd bezig met het introduceren van The New Xbox One Experience. Deze nieuwe opzet moet het onder andere makkelijker maken voor gamers om met hun vrienden te communiceren, sneller games te starten en zich meer in de community te mengen. Hier hoort ook bij dat Microsoft luistert naar de klachten van de gebruikers en de meest gehoorde klachten probeert op te lossen.

Eén van die veelgehoorde klachten is het ongemakkelijke My Games and Apps-menu, dat aanvankelijk best goed leek te werken en daardoor grotendeels hetzelfde is gebleven als bij de release van de Xbox One. Echter klagen fans steeds meer over de onhandige scrollbalk, die alsmaar langer wordt naarmate spelers meer games installeren. De irritatie bij gebruikers liep zo hoog op, dat ze suggesties en zelfs mock-ups van oplossingen opstuurden naar Microsoft.

Microsoft heeft de community ondertussen gehoord en komt binnenkort met een update. Dat bevestigde director of program management Mike Ybarra via Twitter. In reactie op een fan die zich afvroeg of het menu ooit gaat veranderen, antwoordde hij kortweg: “Binnenkort”. Verder dan dat ging hij er niet op in, maar laten we hopen dat we er op de E3 meer over te horen krijgen.

Bron: VG24/7

Games and Apps-sectie Xbox One wordt binnenkort aangepast

Games and Apps-sectie Xbox One wordt binnenkort aangepast

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch