Menu Premium

Gamekings speelt WWE 2K14 en Verdun

Gamekings Redactie 02/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het feest dat Gamekings Studio heet, is al de hele week in volle gang en houdt nog lang niet op. Als je zelf al langs bent geweest bij de locatie in Hoog Catharijne te Utrecht, weet je dat het daar echt ontzettend gezellig is. Natuurlijk kun je daar ook zelf gamen, op de foto met je favoriete Gamekings-held of de live opnames checken. Toch, niet getreurd: ook als je geen tijd hebt om naar Utrecht te gaan, kun je keihard meegenieten van alle epische shit. Gamekings speelt WWE 2K14 en Verdun, en jij kunt het allemaal checken, hier in de livestream!

Onze JJ en Dennis rennen en vliegen al de hele tijd rond in Gamekings Studio, allemaal om jou te voorzien van brute nieuwe content. Eerder deze week zag je al meerdere livestreams, was er genoeg te doen als je zelf aanwezig was bij Gamekings Studio en dat wordt keihard voortgezet. Hou vooral het Gamekings Studio programma in de gaten, want naast zien wat er allemaal te doen is, kun je ook daar de links vinden naar alles dat je misschien wel hebt gemist.

Vandaag gaan we aan de slag met onder meer WWE 2K14. Als je een groot Gamekings-fan bent, weet je waarschijnlijk wel dat Dennis een aardig potje kan boksen. Daar heeft hij natuurlijk helemaal niets aan als het gaat om worstelen en het feit dat JJ alle sportgames met twee vingers in z’n neus lijkt te kunnen spelen, kan betekenen dat de strijd nog wel eens keihard gestreden gaat worden.¬†Verder wordt er flink geschoten in de Eerste Wereldoorlog-shooter Verdun, ontwikkeld door de jongens van M2H. Het zou zomaar kunnen zijn dat JJ en Dennis niet met z’n tweetjes spelen, maar dat ze geholpen worden door de echte kenners…

Gamekings Studio is nog heel vaak geopend en mocht je langs willen komen in Hoog Catharijne te Utrecht, dan ben je uiteraard van harte welkom. Nu is het tijd voor niets minder dan een kijkje bij Gamekings Studio met WWE 2K14 en Verdun, dus veel kijkplezier!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Gamekings Studio Live met WWE 2K14 en Verdun

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch