Menu Premium

Gamekings speelt Watch Dogs

Gamekings Redactie 25/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat een weekend in Gamekings Studio! Sinds gisteren kan je al Watch Dogs spelen bij ons in Hoog Catharijne te Utrecht en Pascal en Dennis doen lekker met je mee. Ze gaan namelijk twee uur lang Watch Dogs spelen op deze livestream. Kun je dus dit weekend niet bij Gamekings Studio zijn? Dan kun je nog steeds vanuit huis meegenieten van een heleboel toffe Watch Dogs gameplay! Pascal en Dennis zitten al klaar om je in deze ‘Gamekings speelt Watch Dogs’ livestream alles van het digitale Chicago te laten zien.

Heerlijk, het is zondag. Lekker uitbrakken van de vorige avond stappen of gewoon lekker hangen omdat het kan. Voor Pascal en Dennis niet, zij moeten aan de bak vanmiddag. Dat doen ze echter niet met tegenzin, want beiden kijken erg uit naar de release van Watch Dogs aankomende dinsdag. Het avontuur met Aidan Pearce kan dan eindelijk van start gaan. Als je gisteren in Gamekings Studio was, dan heb je de hacker waarschijnlijk zelf al onder de knoppen gehad. Zo niet, dan krijg je vandaag ook nog een kans. Watch Dogs is namelijk ook vandaag nog speelbaar in Gamekings Studio. Pascal en Dennis mogen in ieder geval hun handen ook vies gaan maken aan de nieuwste game van Ubisoft. Vanmiddag mogen zij de game namelijk twee volle uren livestreamen. Combineer dat feest met het Brabantse duo Dennis en Pascal en je bent gegarandeerd van een spectaculaire en gezellige livestream.

Ben je dus lekker aan het hangen op je vrije zondag? Maak je zondag dan nog chiller door deze ‘Gamekings speelt Watch Dogs’ livestream vanuit Gamekings Studio te checken met Pascal en Dennis. Wil je iets meer interactie op je zondag? Dan kun je uiteraard meediscussiëren of vragen stellen via de chat op ons Twitch-kanaal of via Twitter met #GKStudio! Wat je ook wil, ga lekker onderuit zitten en check deze Gamekings Studio livestream.


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Gamekings speelt Watch Dogs

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch