Menu Premium

Gamekings speelt Titanfall en Dark Souls 2

Gamekings Redactie 30/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Dag drie van Gamekings Studio is bezig! Vandaag hebben we een lekkere livestream voor je, waarin Pascal, Skate en Melle Titanfall en Dark Souls 2 spelen. Dat wordt knallen en hakken, in beide gevallen kan het in ieder geval tot aardig wat frustratie gaan leiden. Wie het er straks het beste van af brengt, dat kun je zien in deze toffe, verse livestream vanuit Gamekings Studio ‘Gamekings speelt Titanfall en Dark Souls 2’!

Skate is natuurlijk onze Dark Souls 2 veteraan en hij zal de heren er wel even doorheen slepen. Toch? Dark Souls 2 moet je niet te onderschatten. Gelukkig is Skate hiervan op de hoogte. Alle duizenden keren dat hij gesneuveld is, doen namelijk nog steeds pijn. Melle en Pascal gaan hetzelfde lot ervaren in deze ‘Gamekings speelt Titanfall en Dark Souls 2’ livestream. Dat wordt afzien. Kortom, dat is gegarandeerde lauheid!

We beginnen de stream wat toegankelijker vandaag, want eerst wordt er Titanfall gespeeld. Dennis die bij elke zucht of stoot de game vermeldt, kan er niet genoeg van krijgen om met metershoge Titans rond te banjeren in de maps. Delen Melle, Pascal en Skate dezelfde passie? Ze gaan het in de livestream in ieder geval proberen. Het zal niet aan de game liggen, want Titanfall mag bestempeld worden als een succes. De game gaf de Xbox One al een gigantische boost, en op de Xbox 360 lijkt het ook de zaakjes goed voor elkaar te hebben. Het is dus de perfecte game voor een livestream vanuit Gamekings Studio. Kijken of de mannen met het publiek erbij zich kunnen laten gelden in de game.

Verwacht vandaag dus veel frustratie en lauheid in de livestream met Dark Souls 2 en Titanfall. Dat moet dus reden genoeg zijn om deze livestream bij te wonen in Utrecht of gewoon via Twitch te kijken. Wij zijn er klaar voor. Of Melle, Pascal en Skate er klaar voor zijn, moet nog blijken. Dat kun je zien in deze ‘Gamekings speelt Titanfall en Dark Souls 2’ livestream!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Gamekings speelt Titanfall en Dark Souls 2

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch