Menu Premium

Gamekings speelt The Last of Us en Wolfenstein: The New Order

Gamekings Redactie 24/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Pascal zijn niet vies van livestreamen en zitten helemaal klaar voor een dikke sessie in Gamekings Studio in Hoog Catharijne te Utrecht. Een van de titels die langskomt was voor velen dé game van 2013 en de andere heeft recent velen hun huiskamer veroverd. Gamekings speelt The Last of Us en Wolfenstein: The New Order en jij checkt ’t helemaal hier!

We hebben in 2013 best een heel goed gamejaar gehad. BioShock Infinite was voor velen een geliefde, Grand Theft Auto V werd (en wordt) massaal gespeeld en uiteraard alle launch-titels voor de next-gen consoles kwamen langs. The Last of Us was een topper uit de eerste helft van 2013 en praktisch een jaar na dato nog lang niet vergeten. Boris en Pascal hebben deze titel van Naughty Dog destijds met ontzettend veel liefde gespeeld en gaan graag nog even terug naar de wereld die de ontwikkelaar heeft neergezet. The Last of Us is dan ook van de partij vandaag.

Wolfenstein: The New Order is daarentegen pas net uit, waar je uiteraard de review van kunt zien op de site. Daar zie je uitgebreid wat Boris ervan vindt, wie ‘m al een aardig tijdje heeft kunnen spelen. Pascal heeft nog wat minder ervaring met de titel, dus voor hem is het nog een beginnend avontuur.

Je kunt de twee mannen alles vragen wat je wilt, inclusief alle vragen over Watch Dogs. Watch Dogs is namelijk het hele weekend te spelen bij Gamekings Studio, dus als je snel bent en bijna letterlijk om de hoek woont, kun je naar Hoog Catharijne komen te Utrecht en een speelsessie meepikken. Heb je daar geen tijd voor? Dan kun je alsnog lekker gezellig meedoen op ons Twitch-kanaal en chatten met de rest. Het is altijd ontzettend gezellig, dus wees erbij! Gamekings speelt The Last of Us en Wolfenstein: The New Order. Check ’t hier!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV

Gamekings speelt The Last of Us en Wolfenstein: The New Order

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch