Menu Premium

Gamekings speelt Stick It To The Man en Ultra Street Fighter IV

Gamekings Redactie 10/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De stal van Sony zit boordevol met indiegames, gezien de Japanners verantwoordelijk voor de PlayStation-consoles de wat kleine ontwikkelaars met open armen ontvangen. Ook ontwikkelaar Zoink! was welkom om hun game uit te brengen op de PlayStation 3 en PS Vita. Daarna werden ook de PC, Wii U en PlayStation 4 daar aan toegevoegd. Betekent het feit dat Stick It To The Man op veel platformen verschenen is ook dat je het wilt spelen? Pascal en Melle wel, want Gamekings speelt Stick It To The Man en Ultra Street Fighter IV bij Gamekings Studio in Hoog Catharijne in Utrecht. Kijk je met ons mee?

Ultra Street Fighter IV is bij uitstek een titel die zich perfect leent voor gamen met vrienden op de bank. Melle en Pascal gaan dan ook de strijd met elkaar aan in de VS Mode van deze game, om te bewijzen wie het beste is in de fighter van Capcom. Ultra Street Fighter IV is tot nu toe alleen nog maar te spelen in de Japanse arcadehallen én te checken bij Gamekings Studio, voordat de game hier (digitaal) uitkomt in juni. Het verschil tussen Street Fighter IV en Ultra Street Fighter IV is content en balans. Zo zijn er vijf nieuwe personages om mee te spelen, waarvan er vier uit Street Fighter X Tekken komen. Hierdoor is er gesleuteld aan de balans van de game, gezien dat heel nauw steekt. De nieuwe personages waren namelijk aardig veel sterker dan de Street Fighter IV characters, waardoor de balans verstoord was. Verder zijn er zes nieuwe stages om in te vechten en wat andere features die je vast ziet langskomen in de livestream van vandaag.

Er wordt nog flink wat gegamed bij Gamekings Studio in Hoog Catharijne te Utrecht, waar jij bij kunt zijn. Het Gamekings Studio programma vertelt je precies wat er te doen is. Dus heb je de tijd, dan ben je uiteraard welkom om van de partij te zijn! Nu is het tijd om op je lauweren te rusten en te checken hoe Melle en Pascal aan de slag gaan met Stick It To The Man en Ultra Street Fighter IV!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV

Gamekings speelt Stick It To The Man en Ultra Street Fighter IV

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch