Menu Premium

Gamekings speelt Mario Kart 8 en Titanfall: Expedition

Gamekings Redactie 30/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als uitzondering op de regel gaan we vandaag eens op een vrijdag keihard aan de slag met livestreamen vanuit Gamekings Studio! Natuurlijk streamen we praktisch elke vrijdag al vanaf de redactie, dus je bent gewend dat je rond dit tijdstip klaar moet zitten en gezellig met ons mee kunt doen op ons officiële Gamekings Twitch-kanaal. Gamekings speelt Mario Kart 8 en Titanfall: Expedition, dit keer met Dennis en Pascal!

Het contrast zit er lekker in vandaag, want we gaan aan de slag met twee titels die compleet verschillend van elkaar zijn. Voornamelijk Dennis speelt met enige regelmaat graag een paar potjes Titanfall en met de laatste uitbreiding, Expedition, is er recentelijk nieuwe content bijgekomen die drie nieuwe maps beschikbaar maakt. Pascal en Dennis checken ze uitgebreid, dus mocht je ze nog niet kennen, dan zie je ze in volle glorie langskomen vandaag.

De game die in de verste verte niet te vergelijken is met Titanfall, is de game van Nintendo die vandaag officieel in de winkels ligt. Mario Kart 8 is nu voor iedereen beschikbaar, nadat fans al een tijd hebben moeten wachten. Per Nintendo-console komt er in de regel maar één Mario Kart game uit en Wii U bezitters hadden er tot nu toe nog geen. Volgens de laatste cijfers zorgt Mario Kart 8 er ook voor dat de Wii U vaker over de toonbank gaat nu de game uit is, wat ook geen slecht nieuws is. In Gamekings Studio kun je zelf aan de slag met Mario Kart 8 en ook Dennis en Pascal rijden graag rondjes met hun favoriete personages uit de Mario-serie.

Op ons officiële Gamekings Twitch-kanaal kun je gezellig met ons chatten en aan de twee heren alle vragen stellen die je maar wilt. Ben je benieuwd naar Dennis’ mening over Mario Kart 8 of vraag je jezelf af of Pascal ook zo’n Titanfall-enthousiasteling is? Kijk gezellig mee, want Gamekings speelt Mario Kart 8 en Titanfall: Expedition!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV

Gamekings speelt Mario Kart 8 en Titanfall: Expedition

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch