Menu Premium

Gamekings speelt Mario Kart 8 en Minecraft: PlayStation 3 Edition

Gamekings Redactie 31/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ik heb goed en slecht nieuws voor je en laten we maar met het slechte nieuws beginnen: vandaag is het de aller-, allerlaatste dag dat we Hoog Catharijne te Utrecht de tofste plek ter wereld maken met Gamekings Studio. Het goede nieuws is dat we deze dag niet stilletjes voorbij laten gaan, maar dat Dominique en Skate er zijn om ‘s effe een gezellig potje te gamen. Gamekings speelt Mario Kart 8 en Minecraft: PlayStation 3 Edition voor de allerlaatste keer vanuit Gamekings Studio!

Ook al is Mario Kart 8 pas sinds gisteren uit, we kunnen al een aantal dagen aan de slag met de game. Ongeveer iedereen op het hele internet heeft hun mening al geuit en deze gecombineerd vormen maar één stem: Mario Kart 8 is een succes. Alle media zijn positief over de game en ook alle kritische fans zijn content met het laatste deel in de Mario Kart serie. Onze eigen Dominique heeft Mario Kart 8 nog niet onder handen gehad, dus hij is reuze benieuwd of deze hem ook weet te charmeren. Skate heeft al wat rondjes kunnen rijden met de Mario-personages, wat hem degene maakt die kan laten zien hoe het moet.

Skate en Dominique gaan ook aan de slag met de PlayStation 3 editie van Minecraft, de game die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Minecraft is een van dé games die het meest gelivestreamd wordt en waar miljoenen gamers hun creativiteit in loslaten. Soms is het echt verbazingwekkend welke creaties er gebouwd worden in een game die in de basis slechts bestaat uit blokjes en gereedschap. Kunnen onze mannen net zo goed knutselen als de bekende Minecraft-spelers? Dat laten ze zien in deze livestream.

Je kunt op het officiële Gamekings Twitch-kanaal alle vragen stellen aan Dominique en Skate die op je lippen branden. Doe je ook gezellig mee in de chat? Nice! Geniet voor de allerlaatste keer van een livestream vanuit Gamekings Studio, want Gamekings speelt Mario Kart 8 en Minecraft: PlayStation 3 Edition!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Gamekings speelt Mario Kart 8 en Minecraft PlayStation 3 Edition

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch