Menu Premium

Gamekings speelt Heroes of the Storm en Diablo 3: Reaper of Souls

Gamekings Redactie 04/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zondag is een rustdag voor menig aardbewoner, maar niet voor Gamekings. We zitten namelijk klaar voor nog een epische stream deze week. Hoe houden we het vol? En dat allemaal voor jou! Zij die deze livestream hun tactische inzichten in de wereld van de MOBA’s gaan tonen in een paar wrede potten Heroes of the Storm en Diablo 3: Reaper of Souls, zijn Dennis, Dominique en Marcella. Marcella heeft natuurlijk al de nodige ervaring in huis en zij is dé geschikte persoon om de heren te laten zien hoe je deze games nou echt speelt. MOBA-enthousiastelingen hebben Marcella waarschijnlijk al eens verschillende games zien streamen onder haar bekende naam Nysira. Je weet dus al een beetje welke skills deze dame in huis heeft. Maar houden de heren stand in dit tactisch schouwspel? Of gaan ze genadeloos kopje onder? Druk op die playknop en vind het uit in de ‘Gamekings speelt Heroes of the Storm en Diablo 3: Reaper of Souls’-livestream!

Bijna alles dat ontwikkeld wordt door Blizzard, lijkt in goud te veranderen. De Warcraft-serie is populair, Diablo gaat al jaren lekker en ook StarCraft heeft een flinke fanbase. Gooi die drie franchises bij elkaar en je krijgt Heroes of the Storm. Deze game is namelijk een free-to-play MOBA die bekende figuren uit alle drie de series pakt en met elkaar laat vechten. Sinds 13 maart is de game in de pre-alpha testfase speelbaar en vandaar dat Dennis met Marcella en Dominique aan de slag gaat met Heroes of the Storm.

Dominique is de man die Diablo 3 helemaal kapot gespeeld heeft. De Reaper of Souls-uitbreiding is daarentegen helemaal nieuw voor ‘m, dus hij is flink enthousiast om daaraan te beginnen. Als hij Dennis en Marcella net zo enthousiast krijgen, kan het niet anders dan een hele gezellige livestream worden.

We weten al dat Marcella helemaal lauw gaat op MOBA’s en zij zal dan ook voorop gaan in de strijd. Of Dennis en Dominique mee durven in die strijd of toch terugdeinzen, moet blijken. Benieuwd? Check dan snel de ‘Gamekings speelt Heroes of the Storm en Diablo 3: Reaper of Souls’-livestream!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Gamekings speelt Heroes of the Storm en Diablo 3: Reaper of Souls

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch