Menu Premium

Gamekings speelt GTA Online en Child of Light

Gamekings Redactie 17/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben een leuk winkelcentrum omgetoverd tot iets wreeds. Je weet dat ik het heb over Hoog Catharijne te Utrecht en dat Gamekings Studio daar de hele maand mei geopend is. Elke donderdag, zaterdag én zondag kun je daar meeproeven van de gezelligheid, maar ook vanuit huis kun je er een beetje bij zijn. Gamekings speelt GTA Online en Child of Light, wat je heerlijk checkt vanuit je luie stoel!

Al vanaf 1 oktober afgelopen jaar kunnen we aan de slag met Grand Theft Auto Online en nu alle plooien der problemen zijn gladgestreken, is de online versie van Los Santos, gebaseerd op het Californische Los Angeles, voor velen een toffe plek om in te vertoeven. Zo ook onze eigen Pascal, die met enige regelmaat de virtuele auto pakt om door Los Santos te cruisen. Hij neemt vandaag Jelle mee op zijn avonturen in de wereld van GTA Online, met de controller op de bank in Gamekings Studio.

Daarna gaan de mannen richting de prachtwereld van Child of Light. De titel van Ubisoft die door een klein creatief team gemaakt is, is namelijk een grafisch plaatje en een genot om naar te kijken voor velen. Voor Jelle, als degene die verantwoordelijk is voor bijna elk grafisch aspect bij Gamekings, is het belangrijk dat games een eigen smoel hebben en dat maakt het voor hem al een stuk toffer om met Child of Light aan de gang te gaan. Natuurlijk is gameplay ook niet onbelangrijk, dus je hoort gelijk van Pascal en Jelle hoe ze daar over denken.

Ben je nu niet zelf aanwezig in Gamekings Studio? Dan kun je nu naar je eigen koelkast lopen, er iets lekkers uithalen en terug naar je stoel komen om op ons officiële Twitch-kanaal óf gewoon hier te checken hoe Jelle en Pascal aan de slag gaan met GTA Online en Child of Light!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV

Gamekings speelt GTA Online en Child of Light

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch