Menu Premium

Gamekings speelt dinsdag om 17:15 Black Ops 2 Uprising tegen jou!

Gamekings Redactie 12/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aanstaande dinsdag komt de nieuwe DLC uit van Call of Duty: Black Ops 2: Uprising. En om dat vieren heeft Activision die dag in Amsterdam een hyper exclusieve VIP LAN georganiseerd voor een kleine groep CoD-fans. De twaalf kaarten die Gamekings mocht vergeven, vlogen logischerwijs snel de deur uit. Maar, geen nood. Jij kan er toch vanuit de luie stoel bij zijn dankzij de livestream die we vanaf 17:15 tot en met 18:15 uur vanaf de locatie zullen uitzenden.

In de livestream zal Team Gamekings met onder meer de top 1000-CoD HQ-speler Skate en fragwonder Martin deelnemen. Zijn gaan los in een aantal maps van de nieuwe DLC Uprising. En dat doen ze tegen… jou!

Inderdaad, jij kan Skate, Martin en de rest een lesje leren als je meedoet. En meedoen is simpel. Je hebt nodig, skills, ballen van olifant-formaat, een Xbox 360 én, heel belangrijk, de DLC van Uprising op je harde schijf. Dat is haalbaar, want Uprising is vanaf 0:01 uur dinsdagochtend te downloaden. Heb je dat allemaal en bezit je een instant deathwish, dan moet je vervolgens een invite sturen naar ClubCoD2. Dan pikken we jou om 17:15 uur er uit en zullen we eens laten zien hoe echte mannen een shooter spelen.

Mocht je nog geen Uprising hebben, dan is er ook geen probleem, want het bekijken van onze ongehoorde skills in CoD of ons hemeltergende falen is altijd de moeite van het kijken waard. Kortom, check onze actie uit bij Club Call of Duty op dinsdag om 17:15!

Gamekings speelt dinsdag om 17:15 Black Ops 2 Uprising tegen jou

Gamekings speelt dinsdag om 17:15 Black Ops 2 Uprising tegen jou

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch