Menu Premium

Gamekings speelt Call of Duty: Ghosts en Octodad

Gamekings Redactie 29/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de eerste livestream van vandaag! Vanaf de vloer van Gamekings Studio spelen we live Call of Duty: Ghosts. Wie anders dan Skate, onze shooter-enthousiast, mag aantreden voor deze stream. Hij wordt vergezeld door Dennis, die een erg hoge pet op heeft van Call of Duty: Ghosts, waardoor zij de perfecte combinatie zijn voor deze game. Heeft Skate nog steeds de skills? En hoe zit dat eigenlijk met Dennis? Kijk nu de ‘Gamekings speelt Call of Duty: Ghosts en Octodad’ livestream!

Ze gaan dus de laatste telg uit de Call of Duty-familie spelen. Call of Duty: Ghosts moet het elk jaar wel stellen met kritiek, you hate it or love it, maar voor de laatste Call of Duty lijkt het meer dan ooit. De serie wordt verweten niks nieuws te brengen en dat het met dit laatste deel nog maar eens bewezen wordt. Hoe dan ook, er zijn nog steeds miljoenen spelers die dagelijks een multiplayer match opstarten. Skate had ook moeite met Ghosts, hij sprak er zelfs over shooter-moe te zijn. We kennen dus de mening van Skate over de game, maar hoe staat het met zijn skills? Op de redactie is hij onverslaanbaar, maar lukt het hem ook als er publiek bij is en als hij zich live moet bewijzen? Daar kom je alleen achter als je bij Gamekings Studio bent of deze ‘Gamekings speelt Call of Duty: Ghosts en Octodad’ livestream kijkt. Daarnaast wagen ze zich ook nog aan Octodad, maar of dat goed afloopt?

Skate staat er gelukkig niet alleen voor, want Dennis is er om hem mentaal bij te staan. Natuurlijk is hij niet alleen aangeschoven om Skate een schouder te bieden, nee ook hij zal er aan moeten geloven. Hoe staat het eigenlijk met de skills van Dennis? Dennis heeft een voorliefde voor grove en lompe shooters, gaat hij er hier ook wat aan hebben? Check dus deze ‘Gamekings speelt Call of Duty: Ghosts en Octodad’ livestream!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Gamekings speelt Call of Duty: Ghosts

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch