Menu Premium

Gamekings speelt Awesomenauts en Call of Duty: Ghosts

Gamekings Redactie 18/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zit je klaar voor een gezellige, Brabantse livestream? Pascal is namelijk van de partij en hij heeft met Marcella en Tim Scheel van Ronimo Games plaatsgenomen op de bank in Gamekings Studio. Het is niet alleen maar gezelligheid, want ze worden blootgesteld aan aardig wat geweld vandaag. Zo spelen ze de 2D battle arena game Awesomenauts waar Ronimo Games voor verantwoordelijk is én gaan ze de strijd aan in de maps van Call of Duty: Ghosts. Het is tenslotte Call of Duty: Ghosts Zondag in Gamekings Studio! Geniet dus lekker bijna twee uur van de livestream: Gamekings speelt Awesomenauts en Call of Duty: Ghosts!

Je hebt donderdag uiteraard gekeken naar Gamekings Studio Live. Dan heb je ook meegekregen dat Ronimo Games langskwam, waarin er vooral gesproken werd over een nieuwe project voor de Wii U: Swords and Soldiers II. Het mooie van deze nieuwe game is dat je kunt zien hoe de studio zich heeft ontwikkeld de afgelopen jaren, Swords and Soldiers II ziet er namelijk fenomenaal uit. Bovendien mogen we Ronimo Games nu wel scharen onder de grotere studio’s van Nederland. De andere kaskraker van Ronimo is natuurlijk Awesomenauts. De game heeft laatst nog een nieuwe update gekregen en dat is natuurlijk genoeg reden om de game live te spelen vanuit Gamekings Studio! Tim is één van de jongens die verantwoordelijk is voor Awesomenauts en dan ook de geschikte persoon om jouw vragen te beantwoorden over deze titel.

Van de ene ‘arena shooter’ gaan Pascal, Marcella en Tim door naar de andere (soort van) ‘arena shooter’: Call of Duty: Ghosts. Als je thema-zondag Call of Duty: Ghosts is, dan moet je uiteraard ook de game van de dag streamen. Dat doen onze Gamekings-presentatoren en Tim dan ook met alle liefde. Pascal is misschien geen uitgesproken shooter-liefhebber, maar hij grijpt toch vaak naar Call of Duty: Ghosts. Hoe staat het ervoor met de skills van Pascal? Daar kom je achter door te kijken naar Gamekings Studio in Hoog Catharijne te Utrecht.

Wat je kunt verwachten van deze livestream? Twee uur Brabantse gezelligheid en knallen, knallen, knallen. Ga dus lekker onderuit zitten en check deze ‘Gamekings speelt Awesomenauts en Call of Duty: Ghosts’ livestream.


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Gamekings speelt Awesomenauts en Call of Duty: Ghosts

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch