Menu Premium

Gamekings speelt 2014 FIFA World Cup Brazil en Stick It To The Man

Gamekings Redactie 11/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt donderdag al kunnen checken hoe Melle en Pascal aan de slag gingen met Stick It To The Man, maar ze hebben er nog lang niet genoeg van. Onze mannen spelen graag nog even door en het geluk staat aan hun zijde, want Gamekings speelt 2014 FIFA World Cup Brazil en Stick It To The Man.

Als je nog niet bekend was met Stick It To The Man, heb je gisteren voor het eerst kennis gemaakt met deze gekke titel van ontwikkelaar Zoink! en gezien hoe Melle en Pascal zich geweldig vermaakte. De game heeft een opvallende grafische stijl en het feit dat hoofdrolspeler Ray een spaghetti-arm uit z’n hoofd heeft steken, maakt het er niet normaler op. Pascal en Melle gaan graag nog even verder met zijn avontuur en doen dat vandaag bij Gamekings Studio in Hoog Catharijne te Utrecht.

Eerst is het tijd om de virtuele voetbalschoenen aan te trekken en 2014 FIFA World Cup Brazil op te starten. Het allerlaatste deel in de FIFA-serie geeft de mogelijkheid om het hele kwalificatieproces voor de FIFA World Cup te spelen. Voor Melle en Pascal is het maar net waar ze zin in hebben, want het is natuurlijk ook tof om tegen elkaar te spelen. Op die manier komen we erachter wie van hen het beste is in FIFA en wie met de staart tussen de benen terug naar huis mag.

Vandaag is niet de laatste keer dat Gamekings Studio geopend is, want we zijn nog heel vaak keihard gaande in Hoog Catharijne te Utrecht. Wist je al dat je in het Gamekings Studio programma kunt zien wanneer, en wat we dan gaan doen? Je kunt zomaar naar binnen wandelen en ook zelf meedoen. Daag je favoriete Gamekings-held uit voor een potje Street Fighter of check hoe de vetste games gespeeld worden. Net zoals nu, want Gamekings speelt 2014 FIFA World Cup Brazil en Stick It To The Man!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Gamekings speelt 2014 FIFA World Cup Brazil en Stick It To The Man

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch