Menu Premium
Loading...

Gamekings Gamescom 2013 Sony-persconferentie Livestream

Gamekings Redactie 22/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Net zoals bij de EA-persconferentie, hebben we ook de Gamekings Gamescom 2013 Sony-persconferentie Livestream. Aan de vooravond van de Gamescom 2013 deden Skate en Boris live verslag van de Sony persconferentie. Skate en vooral Boris hebben er onwijs veel zin in. De verwachtingen van Sony zijn torenhoog, zeker omdat Microsoft zo hard op zijn bek is gegaan.

Skate en Boris verwachten een releasedatum en Boris verwacht zelfs dat de releasedatum eind oktober is. Na veel speculatie en verwachtingen, kan de livestream dan beginnen. Al gauw wordt opgemerkt dat het camerawerk ronduit dramatisch is. Het is dan ook niet raar dat de CEO van Sony een boze tweet over de regie eruit gooit.

De zaal is muisstil en Sony trapt af met een demo van de PlayStation 4 interface. De Interface van de PlayStation 3 is hier niet meer in te herkennen. Vervolgens wordt iedereen weggeblazen met een prachtige demo van Killzone 4. Na de demo van Killzone komen een paar sterke titels voorbij, zoals Gran Turismo 6 en LittleBig Planet Hub.

Het onderwerp switcht daarna van PlayStation 4, naar de PlayStation Vita. Met behulp van een live demo van Assassin’s Creed iV: Black Flag, wordt getoond hoe de PS Vita zonder moeite remote play aankan. Tel daar een prijsverlaging tot 199 euro bij op en de Vita wordt een stuk aantrekkelijker.

Sony zet zijn deuren wijd open voor de indiegames. Ze besteden heel veel tijd aan het presenteren van indiegames op de PlayStation 4 en PS Vita. Sony sluit af met de free-to-play MMO oorlogsgame War Thunder op de PlayStation 4 en de releasedatum van de PlayStation 4. Er wordt bekend gemaakt dat de PlayStation 4 op 15 november in Amerika uitkomt en 29 november in Europa.

Ondanks de latere release, is Boris inhoudelijk zeer tevreden over de Sony persconferentie. Heb jij onze livestream gemist, of wil je nog een keer nagenieten? Kijk dan nu deĀ Gamekings Gamescom 2013 Sony-persconferentie Livestream.

Gamekings Gamescom 2013 Sony-persconferentie Livestream

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch