Menu Premium
Loading...

Gamekings Gamescom 2013 EA-persconferentie Livestream

Gamekings Redactie 22/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je waarschijnlijk wel weet, zaten wij aan de vooravond van de Gamescom 2013 live met jou te kijken naar de persconferenties van EA en Sony. In deze video kun je de Gamekings Gamescom 2013 EA-persconferentie livestream nog een keer terug zien of de stukken bekijken waar je maar geen genoeg van kunt krijgen.

Natuurlijk kun je niet alleen de persconferentie zelf zien, maar ook de voor- en nabeschouwen met Boris, Skate en Jelle. Terwijl Boris en Skate hun mening en verwachtingen van de EA-persconferentie deelden, hield Jelle ons op de hoogte wat voor vragen en opmerkingen er voorbij kwamen op Twitter, met #GKGC. Je kunt natuurlijk niet alleen tijdens de persconferenties, maar tijdens de hele Gamescom 2013 gebruik maken van #GKGC!

Zoals jullie gewend zijn van EA komen er de verschillende sportgames voorbij, waaronder FIFA 14 en EA Sports UFC. Gelukkig voor de niet-sportfans komen er ook andere games voorbij, zoals The Sims 4 en Command and Conquer. Need for Speed Rivals maakt voor de racefans ook zijn opwachting tijdens deze persconferentie. Er is dan nog een game die niet mag ontbreken en dat is natuurlijk Battlefield 4. Karl Magnus Troedsson, CEO van ontwikkelaar DICE, vertelt ons bijvoorbeeld meer over het nieuwe Levolution, waardoor het level tijdens het spelen evolueert, oftewel naar de tering gaat. Denk hierbij aan elektriciteit afsluiten, waardoor je ineens nachtkijkers nodig hebt, of het hele level dat ineens overstroomt en je dus beter gebruik kunt gaan maken van boten.

Skate en Boris hebben het natuurlijk over alle vette games die worden getoond. Ze zijn echter niet te beroerd om elkaar even goed voor schut te zetten. Hoe precies? Je kunt het allemaal terug zien in deze Gamekings Gamescom 2013 EA-persconferentie Livestream.

Gamekings Gamescom 2013 EA-persconferentie Livestream

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch