Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Zin in Pokemon X en Y

Gamekings Redactie 08/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt nog maar een klein weekje en dan is het zover. Pokemon X en Y komt eindelijk uit op de Nintendo 3DS. Dit brengt het volgende met zich mee: een nieuwe stad genaamd Kalos, Mega Evolutions, Pikachu en meerdere oudere pokemon, en nieuwe manieren om je Pokemon te trainen door middel van minigames. Oftewel Pokemon X en Y brengt flink wat vernieuwing in de al jaren goedlopende Pokemon-reeks. Zeg nou heel eerlijk, wie zat daar nou niet op te wachten? Heeft de redactie al zin in Pokemon X en Y?

De vraag die nu rijst is: hoeveel mensen zitten er te wachten op deze nieuwe Pokemon-game? Het is een populaire franchise, maar kan het wel concurreren met alle top-titels die eind dit jaar verschijnen? Ik noem bijvoorbeeld een Battlefield 4. Bovendien komt er over niet al te lange tijd een geheel nieuwe console, namelijk de PlayStation 4. Toch ben ik van mening dat we deze Pokemon game zeker niet aan ons voorbij kunnen laten gaan. Alleen al omdat Pokemon uit de eerste generatie hun comeback maken.

Op het internet is er elke keer heisa als er een nieuwe Pokemon wordt onthuld of gelekt. Elk stukje nieuws wordt met heel veel liefde ontvangen door de echte diehard Pokemon-fans. Nintendo heeft er zelfs laatst een hele Nintendo Direct aan gewijd. Nu het dan toch echt bijna zover is, begint het bij mij persoonlijk allemaal wel erg te kriebelen. Ik heb een rondje gemaakt op de redactie om de opinies te verzamelen. Even kijken of de redactie ook zo’n zin heeft in Pokemon X en Y.

Gamekings Extra: Zin in Pokemon X en Y

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch