Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: WoW: Warlords of Draenor Livestream

Shelly van Seventer 11/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag en dat betekent dat we ook deze zomerse dag zo vlak voor het weekend nog een epische livestream voor je hebben. Deze week komt Steven langs, want hij heeft namelijk een bèta code voor World of Warcraft: Warlords of Draenor kunnen bemachtigen. Natuurlijk gaat hij niet alleen streamen, want Jelle en Dominique schuiven ook aan om als echte World of Warcraft noobs Steven het hemd van het lijf te vragen over deze nieuwe expansion. Voor de trouwe Gamekings Extra kijkers hebben Dominique en Jelle vandaag een leuk extraatje bedacht. We gaan vanmiddag in de stream namelijk iets heel vets weggeven en door het kijken van deze video kun jij een groot voordeel behalen. Wat je precies kunt winnen en wat je hiervoor moet doen, hoor je van Jelle en Dominique in deze ‘Gamekings Extra: WoW: Warlords of Draenor Livestream’.

Het is alweer tien jaar geleden dat Blizzard met hun succesvolle titel World of Warcraft kwam en nog steeds wordt de game volop gespeeld. Daarom zorgt Blizzard dat er zelfs tien jaar later nog steeds heel wat nieuwe content verschijnt. In Warlords of Draenor ga je terug in de tijd naar de wereld waar de Orcs vandaan komen. Via nieuwe quests, dungeons en raids kun je zo je personage nu tot level 100 laten groeien. Ben jij benieuwd wat de Warlords of Draenor voor nieuws te brengen heeft? Check dan vanaf 16:00 uur de livestream en vergeet ook zeker niet mee te doen met de prijsvraag!

Zoals je misschien wel weet, is Steven met vlag en wimpel de meest fanatieke World of Warcraft speler op de redactie. Het is dan ook niet zo’n verrassing dat hij in deze bèta al heel wat uurtjes heeft gestoken. Vandaag neemt hij zijn hele set-up mee en gaat hij jou alles vertellen over World of Warcraft: Warlords of Draenor. Heb jij vragen over deze nieuwe uitbreiding? Zorg dan dat je van 16:00 tot 18:00 aanwezig bent op www.twitch.tv/gamekings. Maar check nu eerst deze ‘Gamekings Extra: WoW: Warlords of Draenor Livestream’.

Gamekings Extra: WoW: Warlords of Draenor Livestream

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch