Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Win een exclusieve Rainbow Six Siege cap

Gamekings Redactie 23/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er ligt een doos op de redactie. Een doos vol met caps, vijfentwintig maar liefst. Dit zijn allemaal exclusieve Rainbow Six: Siege caps, waar er om precies te zijn maar 25 van in Nederland te vinden zijn en wij mogen ze allemaal weggeven!!

In de Einde van de week vrijdag van afgelopen week hebben Jelle en Shelly jullie belooft dat we deze zouden gaan weggeven. Echter krijg je deze exclusieve caps niet zomaar. Aanstaande vrijdag doen we een speciale livestream die geheel in het teken staat van de closed bèta van Rainbow Six: Siege. Tweet mee op #Gamekings en laat zien dat jij klaar bent om de special forces van Rainbow Six: Siege te joinen. Geen Twitter? Stuur dan een mailtje naar redactie@gamekings.tv. De winnaars worden tijdens de livestream van aankomende vrijdag gekozen.

Dus wees origineel en wie weet zien wij jouw foto, filmpje of tweet terug in de livestream. Wil jij die cap? Doe dan mee aan de prijsvraag en tune deze vrijdag tussen 16:00 en 18:00 in op Twitch.tv/Gamekings om te zien of je gewonnen hebt!

Gamekings Extra: Rainbow Six Siege cap

 

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch