Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Wat spelen we in het weekend van week 43?

Gamekings Redactie 26/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel het bierblikje wordt opengemaakt, want het weekend staat voor de deur. Dat betekent voor iedereen dat er lekker gegamed kan worden. Lekker spellekes spelen op jouw favoriete console, potverdriedubbels wat heb ik er een zin in. Ga ik GTA V doen, ga ik verder met Pokemon X en Y, of kies ik er toch voor om Double Dragon nog een keer uit te spelen? Keuzes zijn er genoeg, zo ook voor de rest van de mensen hier op de redactie. Wil jij weten wat zij gaan spelen? Dat kan, check het in deze ‘Gamekings Extra: Wat spelen we in het weekend van week 43?

Natuurlijk hopen we allemaal dat de stortvloed aan top titels begint los te barsten. Zo willen we natuurlijk graag al in het weekend kunnen spelen op de PlayStation 4 en de Xbox One, en gruwelijke games doen zoals Killzone Shadow Fall of Dead Rising 3. Waarschijnlijk wil jij dat even graag als wij, maar toch moeten we het dit weekend nog even doen met current-gen games zoals GTA V en Pokemon X en Y. Wat natuurlijk zeker niet verkeerd is.

Maar goed, het is weekend dus waarom klagen we? Laten we gewoon lekker bezig gaan met de current-gen games, want die zijn zeker nog wel onze tijd waard. Toch gaan we wel al lekker dagdromen over al het moois dat er in de komende maanden naar ons toe komt, want damn wat is dit een goed jaar voor games. Ben je benieuwd naar wat Skate, Steven, Melle en Dennis dit weekend in hun consoles of PC slingeren? Check dan deze Gamekings Extra!
Gamekings Extra: Wat spelen we in het weekend van week 43

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch