Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Welke comics moet Dominique lezen?

Gamekings Redactie 19/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat zal vandaag toch het onderwerp zijn van Gamekings Extra? De stagiair weet het nog niet, maar begint alvast met filmen. Zo beginnen de vreemdste gesprekken, dit keer over wiskunde. Gelukkig lag er wel al een plan klaar en schakelen Vasco en Dominique het onderwerp snel over naar comic books. Dominique gaat namelijk binnenkort op vakantie en hij heeft daarom Vasco ingeschakeld voor het volgende probleem: Welke comics moet Dominique lezen?

Na de hele collectie Nijntje uit te hebben gelezen, is hij klaar om het niveau een beetje op te krikken. Kuifje werd nog gesuggereerd door Vasco. Hoewel daar niks mis mee is, zoekt Dominique het toch liever in een andere hoek. Als het op comic books aankomt, ben je bij Vasco aan het juiste adres. Hij raadt Dominique en jou een aantal titels aan die het zeker waard zijn om te lezen. Hij was alleen nog vergeten te melden dat Bone ook een must-read is, dus bij deze Vasco!

Als je ook maar de kleinste interesse in comics hebt, of wellicht wilt beginnen met het lezen ervan, druk dan op de playknop en kijk naar deze ‘Gamekings Extra: Welke comics moet Dominique lezen?’ Ken jij nog titels die niet langs zijn gekomen in het item en zeker de moeite waard zijn? Laat het even weten in de comments. Daar maak je in ieder geval Dominique blij mee!

Welke comics moet Dominique lezen?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch