Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Naar welk GTA V radiostation luistert de redactie?

Gamekings Redactie 26/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen van de redactie is terug vanuit de Gamescom in Keulen en hard aan het werk op de redactie. Het nieuws vliegt je om de oren en zo ook over GTA V. Dennis, Jelle en Dennis Mons vertellen meer over de muziek die ze gaan luisteren wanneer ze eindelijk GTA V mogen spelen op 17 september in deze ‘Gamekings Extra: Naar welk GTA V radiostation luistert de redactie?’

Als je het nieuws rond GTA V een beetje in de gaten hebt gehouden, dan heb je gehoord over de lek die heeft plaatsgevonden op PlayStation Network. Wanneer je de game gepreorderd had op PSN, werden er al een aantal bestanden geladen op je PlayStation. Deze bestanden bevatten onder andere muziek van de radiostations en audiobestanden van verschillende cutscenes. Natuurlijk zijn er veel websites die deze spoilers meteen online zetten, iets waar de gemiddelde gamer niet echt heel blij mee is. Waarom zou je het einde van de game nu al willen weten?

De lijst met muziek van de radiostations is gelukkig niet zo erg om te bekijken. Daarom vragen we aan verschillende mensen op de redactie wat hun favoriete station is en waarom ze graag die muziek willen luisteren. Wil de redactie juist klassieke muziek horen wanneer ze mensen aan het afknallen zijn, of hebben ze liever keiharde rock door hun speakers dreunen? Bekijk nu de video om erachter te komen!

Laat in de comments achter naar welke muziek jij het liefst luistert wanneer jij door Los Santos cruiset.

Gamekings Extra: Naar welk GTA V radiostation luistert de redactie?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch