Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Weekendverhalen van Pascal en taart

Gamekings Redactie 30/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze gloednieuwe Gamekings Extra is het hoogste tijd voor een goed verhaal van Pascal en een stevige hap taart. Pascal en Skate zijn druk in de studio nieuwe items aan het opnemen. Zoals Pascal al aangeeft, hebben ze net Worms gespeeld en beginnen de heren zo meteen aan de bespreking van een nieuwe GTA Online update: I’m Not a Hipster. Dit is voor Pascal de perfecte game update, Pascal is namelijk de hipsters op elk gebied al ver voor. Ben je benieuwd op welke vlakken Pascal de hipsters voorbijstreeft? Check dan deze ‘Gamekings Extra: Weekendverhalen van Pascal en taart’.

Naast een kleine sneak-peek van games die deze week besproken worden, heeft Pascal nog een goed verhaal over zijn afgelopen weekend. Het zal je niet verbazen, maar ook Pascal heeft voetbal gekeken en veel bier gedronken. Daarnaast heeft ‘ie nog iets anders gedaan. Wil je weten waar Pascal zijn weekend mee heeft gevuld? Kijk dan deze nieuwe Gamekings Extra.

Zoals je in de titel al hebt kunnen lezen, komt er ook een hap taart voorbij in deze Gamekings Extra. Hoe zijn we aan die taart gekomen? Karim (oud-stagiair) kwam ons verrassen met twee dozen taart. Helaas heeft de appel-kruimeltaart onderweg een lichte kneuzing opgelopen, maar gelukkig hebben we Jelle nog. Wat sommigen van jullie misschien wel weten, is dat Jelle aardige skills heeft op het gebied van voedsel. Het is voor hem dus een kleine moeite om deze taart op vakkundige wijze te repareren. Gelukkig maar, want iedereen op de redactie springt bovenop de taart. Op een moment als dit is het ieder voor zich, het is vechten voor een stukje taart. Krijg je nooit genoeg van Pascals verhalen en levenslessen? Of wil je zien hoe het er aan toe gaat als er een stuk taart gesignaleerd wordt op de redactie? Check dan snel de ‘Gamekings Extra: Weekendverhalen van Pascal en taart’.

Gamekings Extra: Weekendverhalen van Pascal en taart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch