Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: We wensen je een gelukkig 2015!

Karim Shehata 31/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat was 2014 een prachtig jaar. Er kwamen vette games uit, we organiseerden de eerste Gamekings Studio in Utrecht én als klap op de vuurpijl stonden de Jaarbeurshallen in Utrecht ook dit jaar een weekend lang in oktober in het teken van Firstlook. Nu is het tijd om afscheid te nemen van 2014 en te gaan vieren dat het nu 2015 is. Tel je met ons af in deze Gamekings Extra? Wij wensen je in ieder geval een gelukkig nieuwjaar!

Ook 2015 wordt een episch jaar. We kunnen dan gaan genieten van onder meer Bloodborne, The Witcher 3: Wild Hunt, Halo 5: Guardians en Uncharted 4: A Thief’s End. Maar voordat het zover is, vinden wij het tijd om even wat vuurwerk af te steken met de redactie. Door middel van deze speciale video, die is geëdit door de bij jou misschien wel bekende Ancient Reality, wensen wij je een gelukkig nieuwjaar.

Zoals je ziet aan het bovengenoemde lijstje aan games, waarin er nog héél erg veel ontbreken, is het wel de bedoeling dat je dit jaar je vingers heel houdt! We zien je ook in 2015 graag terug op Gamekings.tv en MTV!
Gamekings Extra: We wensen je een gelukkig 2015!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch