Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: We kijken terug op de eerste week van GK Studio

Shelly van Seventer 05/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste week van Gamekings Studio zit er glansrijk op en vandaar is deze maandag de perfecte dag om even een samenvatting te geven van de afgelopen week. Natuurlijk blijft het niet bij één onderwerp, want de heren dwalen al snel af naar heel wat andere onderwerpen. Zo hebben ze het onder andere over Avril Lavigne, Bevrijdingsdag en over het geven van spreekbeurten. Ben jij benieuwd wat Dennis, Dominque en Jelle te melden hebben op deze maandagmiddag? Check dan snel deze ‘Gamekings Extra: We kijken terug op de eerste week van GK Studio’!

Afgelopen week is Gamekings Studio van start gegaan. Gamekings Studio is onze event store in Hoog Catharijne in Utrecht, waar het een hele maand lang mogelijk is om de nieuwste games te checken, mee te doen aan competities, pro-gamers en ontwikkelaars te ontmoeten, en televisie-opnames van Gamekings bij te wonen. De eerste week zit er alweer op en Dennis, Dominique en Jelle bespreken wat er de afgelopen week allemaal gebeurd is. Daarnaast hebben de mannen het over Avril Lavigne. Het schijnt namelijk zo te zijn dat ze haar fans flinke euro’s heeft laten betalen om met haar op de foto te mogen, maar daar wel hele strenge eisen aan stelde. Je zou denken dat je voor een flink bedrag niet zo lastig doet, maar voor mevrouw Lavigne werkt het heel anders. Hoe Dennis, Dominique en Jelle hierover denken, hoor je in deze ‘Gamekings Extra: We kijken terug op de eerste week van GK Studio’. Daarnaast hebben ze het vandaag ook nog even over het geven van spreekbeurten. Zo heeft Dominique een spreekbeurt gehouden over een onderwerp dat je niet bij hem zou verwachten en Dennis over iets dat je waarschijnlijk niets verbaast. Jelle daarentegen was nooit zo’n fan van het geven van spreekbeurten.

Wil jij de komende maand langskomen bij Gamekings Studio? Check dan het Gamekings Studio programma om te zien wat er allemaal te doen is. Nu is het tijd voor deze ‘Gamekings Extra: We kijken terug op de eerste week van GK Studio’ met Dennis, Dominique en Jelle!

Gamekings Extra: We kijken terug op de eerste week van Gk Studio

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch