Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: We kiezen een nieuwe ik kijk #gamekings winnaar

Gamekings Redactie 02/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel het heeft eventjes geduurd, maar we hebben een nieuwe winnaar van het super toffe #ikkijkgamekings t-shirt. Steven en Skate hebben alle foto’s natuurlijk goed bestudeerd om het allemaal zo eerlijk mogelijk te houden. Wil jij weten wie er gewonnen heeft en natuurlijk ook wie er niet gewonnen hebben? Check dan snel ‘Gamekings Extra: We kiezen een nieuwe ik kijk #gamekings winnaar’.

Uiteraard hebben we allemaal gekeken naar de nieuwe Gamekings-aflevering. Al helemaal omdat het deze keer de ‘Grand Theft Auto V’-aflevering was. Er vlogen daardoor flink wat foto’s binnen via Twitter en dat wordt natuurlijk enorm gewaardeerd hier op de redactie. Deze keer mag een nieuw duo aanschuiven om de doorslag te geven: Steven en Skate. Skate heeft al eerder de eer gehad en je moet bij de man niet aankomen met taalfouten, want dan krijg je er van langs. Verder is het ook zo dat als Steven jouw foto beoordeelt, je er goed rekening mee moet houden hoe je jouw tv gepositioneerd hebt. Ja belangrijk.

Skate was zo enthousiast over deze #ikkijkgamekings t-shirt give-away dat zelfs Steven er een beetje stil van werd. Skate is in ieder geval ‘pumped’ en kan niet snel genoeg beginnen aan dit prijzenfestijn. Al met al is het goed gekomen en kunnen jullie genieten van een leuk Gamekings Extra item. Ook wordt het vanaf volgende week nog interessanter om te winnen, dus blijf vooral foto’s insturen met ‘ik kijk¬†#gamekings‘ via Twitter. Laten we eerst maar even kijken wie en waarmee de nieuwe winnaar het t-shirt heeft gewonnen.

We kiezen een nieuwe ik kijk #gamekings winnaar

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch