Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: We gaan Diablo III: Ultimate Evil Edition spelen

Gamekings Redactie 15/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris is vandaag al terug van de Gamescom 2014 in hartje Keulen en wordt direct aan het gamen gezet. Samen met Dominique gaat hij vanmiddag livestreamen vanaf de bank, wat hij natuurlijk helemaal niet erg vindt. Check ‘Gamekings Extra: We gaan Diablo III: Ultimate Evil Edition spelen’ voor alle details en nog veel meer!

Het is een primeur in Nederland: de mannen van Gamekings gaan Diablo III streamen voor de PlayStation 4. De kersverse next-gen editie komt pas 19 augustus uit, maar Boris en Dominique mogen hem speciaal voor jou nu al streamen. Het is niet zomaar een opgepoetste versie van Diablo III, maar de Ultimate Evil Edition. In deze editie zit natuurlijk de game plus de Reaper of Souls uitbreiding die in eerste instantie alleen op de PC uitkwam. Maar dat is het nog niet; de mannen zullen daarbij ook nog The Last of Us Remastered gaan spelen. Deze game is, zoals de naam al zegt, in een nieuw jasje gestoken voor de PlayStation 4. Dus twee games met een duister sfeertje, kunnen we wel zeggen.

Genoeg reden om niet alleen nu naar ‘Gamekings Extra: We gaan Diablo III: Ultimate Evil Edition spelen’ te kijken, maar ook vooral de livestream van vanmiddag te checken. We beginnen om 16:00 en je ziet deze natuurlijk op het officiële Gamekings Twitch-kanaal. Tot vanmiddag!

Gamekings Extra: Wat gaan Dominique en Boris vanmiddag spelen in de livestream?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch