Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: We checken de Sharknado 2: The Second One trailer

Gamekings Redactie 16/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is ontzettend tijd voor een wrede filmtrailer. Dennis, David en Dominique zijn daarom achter een scherm gaan zitten om te genieten van de nieuwe trailer van de cultklapper Sharknado 2: The Second One. De makers hadden met het belachelijke concept van het origineel al goud in handen, dus waarom geen vervolg? Zoals je misschien al vermoedt, heerst er behoorlijke paniek in de stad (New York) waar Sharknado 2: The Second One zich afspeelt. Het is rot weer, maar het regent geen hagelstenen zo groot als tennisballen en het regent ook geen gehaktballen, zoals in de animatiefilm: Cloudy with a Chance of Meatballs. Nee, het regent haaien, honderden tegelijk en de een nog groter dan de ander. Ben je nu al benieuwd naar deze knaller? Check dan ‘Gamekings Extra: We checken de Sharknado 2: The Second One trailer’.

Yep, Sharknado 2: The Second One heeft een nogal bijzonder verhaal. Het eerste deel werd wonderbaarlijk genoeg goed ontvangen en dan zou je gek zijn als je niet met een vervolg komt. Dennis is niet vies van een foute film op zijn tijd. Dan is hij bij Sharknado 2: The Second One aan het juiste adres zou je denken, want veel fouter kan het niet worden. Dennis, Dominique en David kijken daarom vol verbazing naar de nieuwe trailer van Sharknado 2: The Second One.

Naast deze knaller zijn er meerdere films die mee proberen te liften op het succes van de haai. Zo is er ook Mega Shark, Shark Attack, Shark Week en Mega Shark Vs Crocosaurus. Dankzij het succes van het eerste deel heeft regisseur Anthony C. Ferrante voor deel twee een groter budget tot zijn beschikking. Waar zullen we dit in terug gaan zien, in de special effects of zijn er voor dit deel nog betere acteurs uit de kast getrokken? Kom erachter in ‘Gamekings Extra: We checken de Sharknado 2: The Second One trailer’.
Gamekings Extra over Sharknado 2: The Second One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch