Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Watch Dogs speelbaar in Gamekings Studio

Gamekings Redactie 23/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend staat voor de deur, wat betekent dat Gamekings Studio in Hoog Catharijne te Utrecht open is! Dennis en Pascal gaan uit hun plaat, want dit weekend is namelijk de game Watch Dogs voor het eerst speelbaar en wel bij Gamekings Studio. Dennis en Pascal zijn dus door het dolle heen en kondigen het geweldige nieuws aan in deze ‘Gamekings Extra: Watch Dogs speelbaar in Gamekings Studio’.

Hoewel de game hier en daar al mysterieus is opgedoken, komt Watch Dogs toch echt pas volgende week dinsdag officieel uit. Nog een paar nachtjes slapen dus. Om je toch alvast helemaal lekker te maken voor deze nieuwe AAA-titel van Ubisoft hebben de mensen bij Gamekings Studio ervoor gezorgd dat iedereen compleet los kan gaan in de wereld van Watch Dogs door een flink aantal zogeheten ‘Watch Dogs-pods’ voor je neer te zetten. Natuurlijk kijken we met z’n allen op de redactie reikhalzend uit naar de lancering van Watch Dogs volgende week. Daarom hebben we naast de aanwezigheid van de game in Gamekings Studio ook nog een flink aantal Watch Dogs-goodies voor je in petto. Bovendien vertellen een aantal Gamekings-presentatoren live over hun ervaringen met Watch Dogs.

Ben jij net zo enthousiast over Watch Dogs als wij? Kom dan zeker even langs om deze toffe game zelf te kunnen spelen. Voor zowel zaterdag als zondag staat er naast het spelen van Watch Dogs uiteraard nog voldoende op het programma in Gamekings Studio om je prima mee te vermaken. Ben je in de buurt van Utrecht? Kom dan gerust even een kijkje nemen! Kun je om een hele goede reden niet komen, dan kun je altijd vanuit thuis nog de stream checken via twitch.tv/gamekings of hier op de website. Komt dus allen dit weekend naar Gamekings Studio in Hoog Catharijne te Utrecht om je alvast in het grootse avontuur van Watch Dogs te storten.

Gamekings Extra: Watch Dogs speelbaar in Gamekings Studio

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch