Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Wat zit er vandaag in Gamekings Studio Live?

Gamekings Redactie 22/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hij is binnen hoor, de game waar iedereen al lange tijd naar uitkijkt: Watch Dogs. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat deze game helemaal draait om hacken. Als je daar nog niet al te veel van af weet, dan is het erg interessant om het interview met Martijn Arts te checken. Martijn Arts is directeur bij Total Identity en is met een project bezig waar hij het menselijk brein probeert te hacken. Hij kan je dus ook alles vertellen over de hacks die worden uitgevoerd in Watch Dogs, en of dit in werkelijkheid ook mogelijk is. Maar genoeg over Watch Dogs, volgende week kun je meer van deze game verwachten. Vanavond is er net als de voorgaande donderdagavonden een gloednieuwe Gamekings Studio Live. Wat zit er vandaag in Gamekings Studio Live? Sowieso Shelly! Dominique vertelt je precies wie er allemaal te gast zijn in deze Gamekings Extra.

Gamekings Studio in Hoog Catharijne te Utrecht is een goede drie weken bezig. Voor de enkeling onder jullie die geen idee heeft wat Gamekings Studio is, nog even een korte uitleg. Gamekings Studio is onze eigen event store, waar je lekker langs kunt komen om de nieuwste games te spelen. Dat is nog lang niet alles, want er worden ook elke week verschillende competities gehouden waarmee je wrede goodies kunt winnen. Daarnaast zijn er altijd meerdere Gamekings-presentatoren aanwezig. Op die manier kun je de heren en dame uitdagen om een potje te spelen of ze vragen stellen over bijvoorbeeld Watch Dogs.

Als klap op de vuurpijl, verzorgen we natuurlijk ook nog Gamekings Studio Live, onze anderhalf uur durende talkshow! Dit is een tot in de puntjes verzorgd programma waar de laatste gamenieuwtjes besproken worden en we live uiteenlopende games spelen. In deze show hebben we ook elke week meerdere gasten. Deze week hebben we niemand minder dan Rami Ismail van indiestudio Vlambeer te gast. Hij wordt geïnterviewd door onze talkshowhosts Dennis en Pascal om onder andere alles te vertellen over zijn nieuwste project. Wil je nog meer weten over het progamma van de Gamekings Studio Live van vanavond 18:00 uur? Check dan deze Gamekings Extra.
Gamekings Extra: over het Gamekings Live programma

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch