Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Wat staat er op het menu van Gamekings Studio Live?

Gamekings Redactie 29/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Gamekings Extra video van vandaag trekken Dominique en David hun beste Stephen Hawking imitaties uit de kast en lichten ze je in over het programma van Gamekings Studio Live van vanavond. Je leest het al: het belooft een bewogen Gamekings Extra te worden. Om het verhaal compleet te maken, verzorgt David nog een prachtige imitatie van de (op het internet) bekende fiets-opa. Ben je benieuwd naar de imitatiekunsten van deze twee rasartiesten? Of wil je gewoon alles weten over de Gameking Studio Live uitzending van vanavond 18:00? Check dan ‘Gamekings Extra: Wat staat er op het menu van Gamekings Studio Live?’!

Maar laten we vooral niet op de zaken vooruit lopen. Na twee spot-on imitaties van Stephen Hawking is het tijd voor de serieuze boodschap. Er is groot nieuws, want vanmiddag is namelijk Mario Kart 8 te spelen in Gamekings Studio. De review staat al op de website, waarin je kunt checken of JJ en Pascal te spreken zijn over het laatste deel in de Mario Kart 8-serie. Wil je één van de eersten zijn die Mario Kart 8 kunnen spelen? Of wil je graag een Gamekings-presentator uitdagen in een potje virtueel karten? Kom dan vandaag, vrijdag en zaterdag naar Gamekings Studio in Hoog Catharijne te Utrecht!

Naast Mario Kart 8 is er ook de Unity Workshop prijsuitreiking. Vijf weken achter elkaar hebben onze eigen Vasco en Mike van M2H Game Studio jou getrakteerd op Unity tutorials. In elk item legden de heren uit hoe je jouw eigen game maakt met hulp van Unity. Na het volgen van deze haarscherpe tutorials zou je in staat moeten zijn je eigen game te maken in deze game-engine. Wie de meest originele en creatieve game gemaakt heeft, wint een wrede Alienware 17 laptop. En vanavond in onze live talkshow bij Gamekings Studio Live maken we de winnaar bekend! Vasco zal eigenhandig de Alienware 17 laptop overhandigen aan de winnaar. Daarnaast staan we natuurlijk nog even stil bij het onlangs uitgekomen Watch Dogs. Je kunt namelijk vette Watch Dogs goodies winnen. Kom alles te weten over de Gamekings Studio van vanavond 18:00 en check ‘Gamekings Extra: Wat staat er op het menu van Gamekings Studio Live?’!

Gamekings Extra: Wat staat er op het menu van Gamekings Studio Live?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch