Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Verrassing voor Pascal en de Vermiste Boeing 777

Gamekings Redactie 10/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze Gamekings Extra zijn Boris, Dennis, Pascal en Jelle het dak op geklommen om een glimps van de zon op te vangen. Daarnaast zijn de heren op deze zonnige plek, omdat er speciaal nieuws is. Nadat Pascal Dennis bijna knock-out slaat, heeft Boris een speciale verrassing voor onze gezellige Brabander. Na het horen van dit onverwachte bericht is Pascal zo van zijn stoel geslagen, dat hij in een vlaag van opwelling Boris spontaan een kus op zijn voorhoofd geeft. Wat dit goede nieuws precies inhoudt, hoor je in ‘Gamekings Extra: Verrassing voor Pascal en de Vermiste Boeing 777’.

Na de kus op het voorhoofd van Boris is daar de daadwerkelijke ontlading en wordt het goede nieuws gevierd met een passend vreugde dansje. Je hoort het dus al, deze Gamekings Extra heeft werkelijk alles: zon, actie, liefde en verrassingen. Ben je benieuwd naar het goede nieuws dat Boris voor Pascal heeft of wil je graag zien hoe Pascal Dennis een tik verkoopt? Check dan ‘Gamekings Extra: Verrassing voor Pascal en de vermiste Boeing 777’.

Na deze gekte is het tijd voor een serieuze toon. Dennis en Jelle hebben genoeg van de zon en verdwijnen naar binnen. Boris en Pascal blijven dus over. Een uitgelezen moment voor de heren om het eens uitgebreid te gaan hebben over het nog altijd vermiste Malaysia Airlines-vliegtuig. Het is inmiddels ruim een maand geleden dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines van de aardbodem verdween. Sindsdien zijn de meeste uiteenlopende theorieën over het verdwijnen van dit toestel naar voren gekomen. Er zijn onderzoekers die simpelweg geloven dat de Boeing 777 gecrasht is en nu op de diepte van de oceaan ligt. Er zijn echter ook theorieën dat het toestel is overgenomen door terroristen en gebruikt zal worden voor een terroristische aanslag. Boris en Pascal hebben zich in het onderwerp verdiept en gaan wat theorieën af. Vervolgens vertellen zij wat volgens hen de oorzaak is. Wil je erachter komen waar het verloren Malaysia Ailines toestel zich nou bevindt? Check dan ‘Gamekings Extra: Verrassing voor Pascal en de vermiste Boeing 777’.

Gamekings Extra: Verrassing voor Pascal en de Vermiste Boeing 777

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch