Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Super Mario Land

Gamekings Redactie 05/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Verloren Pareltjes is nog steeds een vrij nieuwe rubiek die we hier hebben op Gamekings.tv. Het idee is dat onze Thijs aan komt zetten met een oude game die speelbaar is op de PlayStation Vita of de Nintendo 3DS. Vervolgens gaat hij met een presentator de studio in om er is even lekker nostalgisch over te praten. Sterker nog, ze bespreken gelijk of de game anno nu nog steeds zo tof is als dat ‘ie was in de tijd dat ‘ie uitkwam. Ook vandaag is het Thijs gelukt om met een ‘Verloren Parel’ aan te komen zetten en dat is deze keer Super Mario Land voor de GameBoy. Je ziet het allemaal in deze ‘Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Super Mario Land’.

Super Mario Land was in 1990 een game die uitkwam bij de launch van de GameBoy. Het was ongekend dat een spel van zo’n proportie uitkwam op een portable apparaat. Het zorgde er bovendien voor dat Nintendo, dat destijds nog heer en meester was in de game-industrie, een prachttitel op hun naam hadden staan en dat ze ook nog eens een topper van een portable gameconsole uitbrachten. Een ware revolutie, als je Thijs moet geloven (en waar we het stiekem wel mee eens zijn).

Nu we terugblikken op de GameBoy en Super Mario Land hebben we zoiets van: Nou, big deal. Er is nu veel beter. Toch is het zo dat Thijs zijn hartje er sneller van gaat kloppen als hij de geweldige soundtrack van deze game hoort en ook Dennis heeft moeite met zich te beheersen als deze titel speelbaar voor het oprapen ligt. Dit belooft sowieso een toffe aflevering en nogmaals: je ziet het allemaal in ‘Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Super Mario Land’!
Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Super Mario Land

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch