Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Silent Hill

Gamekings Redactie 01/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook deze week komt Thijs aanzetten met een game die in zijn ogen een ‘Verloren Parel’ is. De game die deze keer centraal staat, is Silent Hill voor de PlayStation 1 die je dankzij de PlayStation Store op je PlayStation Vita kunt spelen. Dennis heeft deze game ten tijde van de launch direct aangeschaft en heeft er flink wat over te vertellen. Dit komt mooi samen tijdens dit geweldige item dat speciaal voor jou is opgenomen in de studio. Kijk snel mee naar deze ‘Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Silent Hill’.

Silent Hill is een van de bekendste horror-games naast Resident Evil. Vandaar dat de games vaak met elkaar vergeleken worden. Toch is Silent Hill anders dan Resident Evil. Het zit hem in het verhaal, in de omgevingen en natuurlijk de personages. Toen deze game uitkwam, was er veel ophef over. Het was namelijk de eerste game waar kinderen in zaten die fucked-up shit meemaakten. Dit zorgde ervoor dat er wat aanpassingen gedaan moesten worden, voordat de game dan toch echt hier in Europa in de winkels lag. Gelukkig is de game er alweer ongeveer 14 jaar.

Dennis en Thijs hebben toch het lef gehad om deze game te spelen en willen jou maar al te graag het een en ander over dit verloren pareltje vertellen. Is deze game nog het spelen waard anno 2013, of is dit een game die we gewoon moeten vergeten? Wil jij het super graag weten? Check dan even heel snel deze ‘Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Silent Hill’.
Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Silent Hill

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch