Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Resident Evil

Gamekings Redactie 15/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, ook deze week is er een ‘Verloren Pareltje’. Deze keer heeft Thijs Resident Evil uitgekozen en hij gaat deze natuurlijk bespreken met zombieliefhebber pur sang: Dennis. De game kwam oorspronkelijk uit op de PlayStation 1 en er is nog een remake van geweest voor de Gamecube. Vandaag de dag kan je hem ook kopen op PlayStation Network en dat heeft Thijs natuurlijk gedaan voor zijn PlayStation Vita. Hoe speelt de game erop? Hoe ziet het er uit? Is het nog steeds een klassieker vandaag de dag? Vind het uit voor jezelf in deze ‘Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Resident Evil’.

Resident Evil was toentertijd de eerste survival-horror game die uitkwam. Niemand wist wat ze konden verwachten, maar alleen het feit al dat we het er nu nog steeds over hebben, wil iets zeggen over de klasse van die game. Natuurlijk heeft het flink wat vervolgdelen gekregen en zijn er ook meerdere films van de serie uitgebracht. Toch had het allereerste deel iets speciaals. Het speelt zich namelijk af in een huis dat relatief klein is. Toch weet de game je te blijven boeien door het interessante verhaal en de miljoenen schrikmomenten door de game heen.

Je voelt het al een beetje aankomen, maar wij zijn dus best fan van de Resident Evil-serie. Toch waren ook wij erg benieuwd of het eerste deel nu nog steeds interessant is op de PlayStation Vita. Verder zijn we natuurlijk ook erg benieuwd of er een Resident Evil komt voor de next-gen consoles. Wij gaan uit van wel, maar toch is er nog niks over bekend. We wachten in spanning af. Eerst maar even deze Verloren Pareltjes met Resident Evil.
Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Resident Evil

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch