Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Double Dragon

Gamekings Redactie 25/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, Thijs heeft een nieuwe rubriek gemaakt speciaal voor de retro liefhebbers. Het moeten wel games zijn die nu te spelen zijn op de current-gen handhelds. Gelukkig zijn Sony en Nintendo lekker bezig om hun oude pareltjes over te zetten naar deze handhelds. Zo kan je op de PS Vita flink wat PlayStation 1-games spelen en op de Nintendo 3DS gaat het van de GameBoy en de GameGear naar de NES en SNES. Thijs is groot liefhebber van deze oude games en heeft in deze tijd een collectie waar mensen flink jaloers op kunnen zijn. Gelukkig is Thijs de kwaadste niet en wil hij graag de highlights van zijn collectie met jou delen, zoals je kunt zien in deze ‘Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Double Dragon’.

Double Dragon is namelijk een van de bekendste beat ’em ups. Sterker nog, het is een van de grondleggers van het genre. De game was er als een van de eerste bij en heeft een flinke fanbase opgebouwd in de tijd dat deze games uitkwamen. Gelukkig is het nu dus ook speelbaar op de Nintendo 3DS, maar de grote vraag is natuurlijk: Zitten mensen hier nou echt op te wachten?

Vandaar dat Thijs Jelle de studio in getrokken heeft om het daar is even over te hebben. Jelle heeft vroeger de NES-versie gespeeld en laat deze GameBoy-versie nou net een exacte kopie zijn van die game. Als we Thijs mogen geloven, dan heeft hij Double Dragon op zijn Nintendo 3DS in de tussentijd al vijf keer uitgespeeld en nog is hij het niet zat. “Hoe dan!?” Wil jij weten waarom, check het dan in ‘Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Double Dragon.
Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Double Dragon

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch