Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Castlevania

Gamekings Redactie 22/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag, dus tijd voor een gloednieuwe Verloren Pareltjes met een game van vroegâh. Deze keer hebben we gekozen voor Castlevania en dan natuurlijk het origineel voor de NES. Toentertijd dat deze game uitkwam, verraste het vriend en vijand. Dat kwam mede door de ongelofelijk hoge moeilijkheidsgraad. Ondanks dat wist Castlevania praktisch iedereen te boeien. Het was een denderend succes. Nu is de vraag natuurlijk of dat nog steeds het geval is. Gelukkig heeft Nintendo de game beschikbaar gemaakt in de eShop, waardoor Thijs en Dennis deze uitgebreid kunnen bespreken. Je ziet het in deze ‘Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Castlevania’!

Zoals je waarschijnlijk ondertussen wel weet, is Thijs een groot liefhebber van oude games en gelukkig is Dennis dat ook. Toch is Dennis nóg meer een hardcore gamer dan Thijs, want hij heeft het namelijk voor elkaar gekregen om Castlevania uit te spelen. Nu is het wel zo dat Dennis dat al jaren terug gedaan heeft en wij zijn dan ook erg benieuwd of hij dat nu nog steeds zou kunnen. Wij vragen ons dan ook af of jij hem destijds hebt kunnen uitspelen?

Verder zijn natuurlijk ook jouw suggesties welke oude games wij moeten bespreken in Verloren Pareltjes welkom. Heel welkom zelfs. Ze moeten dan wel speelbaar zijn op de 3DS of PlayStation Vita natuurlijk. Anders kan Thijs ze moeilijk bespreken. Gelukkig voor Dennis is dat met Castlevania geen enkel probleem. Check daarom of wij vinden dat Castlevania op de 3DS een verloren pareltje is. Thijs, take it away!
Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Castlevania

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch