Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Vasco voelt zich bekeken door de NSA

Gamekings Redactie 16/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vasco is er maar druk mee, alle schandalen van de NSA. Elke week heeft ‘ie er flink wat over te vertellen in Techkings. Om het geen Prismkings te laten worden, hebben we Vasco maar gewoon op de redactie voor de camera gehaald, zodat hij toch nog even zijn ei kwijt kan over deze kwestie. Het is natuurlijk iets dat ook betrekking heeft op jou. Vandaar dat wij het ook erg waarderen dat Vasco ons elke keer inlicht over nieuwe ontwikkelingen over Prism en de NSA. Obama gaat hier morgen overigens een toespraak over houden. Dat is dus ook iets om in de gaten te houden. Maar voor nu check je wat Vasco te melden heeft in ‘Gamekings Extra: Vasco voelt zich bekeken door de NSA’.

Vasco heeft natuurlijk een goed punt, het is erg vervelend als instanties zoals de NSA overal bij kunnen. Tijdens je persoonlijke telefoongesprekken of dingen die je via het internet in een chat tegen iemand zegt, ga je er natuurlijk vanuit dat er niemand zit mee te gluren. Helaas is het gebleken dat dit niet het geval is. Dankzij de onthullingen van Edward Snowden weten we dat de NSA ons afluistert. Wat de NSA allemaal doet met onze pizzabestellingen, Nieuwjaarsgroeten, felicitaties en persoonlijke gesprekken, wordt allemaal onder de noemer veiligheid gebracht.

Moeten we ons nu veiliger voelen? Deze praktijken mogen bij wet namelijk niet. Helaas, is het leed al geschied. Je voelt hem misschien al aankomen: Wat vind jij daarvan? Heb jij wel eens het idee afgeluisterd te worden? Of heb jij gevoelige dingen in chats gezegd? Laat het ons weten!
Gamekings Extra: Vasco voelt zich bekeken door de NSA

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch