Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Vasco test zijn nieuwe Raspberry Pi

Gamekings Redactie 25/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Binnenkort gaat Vasco dieper in op XBMC, dat in dit geval draait op een Raspberry Pi. Dennis vraagt zich af wat je met dit apparaatje allemaal kunt doen en komt er gezellig bij zitten terwijl Vasco de eerste tests doet. Check de nieuwe ‘Gamekings Extra: Vasco test zijn nieuwe Raspberry Pi’!

Een tijdje geleden kondigde Vasco het al aan en maak je geen zorgen, het item komt er aan! Door onder meer de Gamescom-drukte is het wat opgeschoven, zodat het niet ondergesneeuwd werd in al het gamegeweld. Volgende week legt hij alles uit over XBMC, dat in de kinderschoenen nog onder de naam Xbox Mediacenter schuilging. Tegenwoordig is het zo ver doorontwikkeld, onder andere door de grote community, dat XBMC volgens velen de beste mediaspelerervaring biedt. Net als jij is Dennis nieuwsgierig naar dit systeem, en komt hij even buurten. Maar wat je er allemaal écht mee kunt doen, dat vertelt Vasco volgende week in een uitgebreid item!

Met XBMC kun je alle videobestanden afspelen en daarnaast kun je met deze software perfect jouw mediabibliotheek beheren. Kun je niet wachten tot volgende week en wil je alvast een klein voorproefje op XBMC en de Raspberry Pi? Check dan de nieuwe ‘Gamekings Extra: Vasco test zijn nieuwe Raspberry Pi’!

Gamekings Extra: Vasco kondigt het XBMC-item aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch