Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Vasco heeft geluisterd naar Obama

Gamekings Redactie 23/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vasco heeft afgelopen vrijdag de speech van Obama in de gaten gehouden, waarin het een en ander duidelijk geworden is over wat er nou gaat gebeuren met de NSA. Het is natuurlijk niet de eerste keer dat de beste man zich bezighoudt met deze zaken, want je hebt vorige week al kunnen zien hoe Vasco zich door de NSA bekeken voelt. Sterker nog, je hebt hem er vast wel eens over gehoord tijdens Techkings. Om die reden is het dan ook dat wij Vasco gebruik laten maken van Gamekings Extra, waarin hij mooi zijn ei kwijt kan over het hele NSA-gebeuren. Wat heeft Obama het volk vertelt dat Vasco ook zo interessant vindt? Check het in ‘Gamekings Extra: Vasco heeft geluisterd naar Obama’!

Het zou super naar zijn als de foto’s die jij deelt te zien zijn voor de NSA-mannetjes, omdat ze in je gegevens zitten te kijken. Dit is blijkbaar in Amerika gebeurd, maar dat wisten we eigenlijk allang al. Wat een boefjes zijn het toch ook. Toch is er veel¬†onduidelijkheid over de NSA. Gelukkig is er Vasco die er wat duidelijkheid over gaat geven aan jou, waardoor jij met een gerust hart alles zeggen kunt tegen iedereen op Facebook zonder bang te zijn wat de eventuele gevolgen kunnen zijn.

Natuurlijk moet je geen gekke dingen zeggen op het internet – zelfs verscholen achter een beeldscherm is het leuk als je een beetje lief doet – maar toch is onze privacy heel erg belangrijk en de NSA neemt het daar niet zo nauw mee. Wat wil Vasco erover kwijt? Je ziet het in ¬†‘Gamekings Extra: Vasco heeft geluisterd naar Obama’.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch