Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Vasco en Melle adviseren Dennis over tablets

Gamekings Redactie 06/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Het is tijd voor een nieuwe Gamekings Extra. Na alle drukte van Gamekings Studio hebben we een ouderwetse opnamedag op de redactie en dat betekent dat iedereen aanwezig is om supervette items voor jou te maken. Ook Vasco en Melle waren present, en ze hadden nieuwe speeltjes bij zich! Ze hebben namelijk allebei een nieuwe tablet gekocht. Laat het nou net zo zijn dat Dennis ook op zoek is naar een nieuwe. Dus wellicht kunnen de heren Dennis wat doorslaggevende info geven. En wellicht weten ze jou ook wel te overtuigen in deze ‘Gamekings Extra: Vasco en Melle adviseren Dennis over tablets’.

Vasco heeft een Microsoft Suface Pro aangeschaft. Aangezien deze tablet meer kost dan een iPad, wat verreweg de meest bekende tablet is, moet er toch wel iets heel erg tof zijn aan deze Microsoft Surface Pro. Deze gadget is belachelijk snel voor een tablet, en is vanwege het feit dat er een toetsenbord aan vast zit ook haast geen tablet meer te noemen. Echter kan het toetsenbord los gekoppeld worden, en kan het touchscreen los gebruikt worden als tablet. Met de Microsoft Surface Pro heb je dus een extreem snelle tablet. Het brengt alleen wel met zich mee dat hij ook erg zwaar is. Anyway, Vasco heeft hem aangeschaft en gaat je in deze Gamekings Extra vertellen wat hij ervan vindt. Melle heeft ook een nieuwe tablet gekocht, namelijk de Nexus 7. Deze tablet is een stuk kleiner, en vooral een stuk goedkoper dan de Microsoft Suface Pro. Daar heeft Melle uiteraard zo zijn redenen voor, en dat wil hij dan ook graag met je delen.

Kunnen de heren Dennis een waardig advies geven, en weet hij na deze ‘Gamekings Extra: Vasco en Melle adviseren Dennis over tablets’ wat hij gaat aanschaffen? Of ben jij op totaal andere gedachten gekomen door dit item? Laat het ons dan vooral even weten in de comments.

Gamekings Extra: Vasco en Melle adviseren Dennis over tablets

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch