Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Vanavond zijn we terug op MTV

Gamekings Redactie 01/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de redactie worden de voorbereidingen getroffen, want vanavond zijn we terug op MTV! Een spiksplinternieuwe aflevering luidt de hervatting van het vijftiende Gamekings-seizoen in. Dus vergeet niet in te schakelen vanavond! Check wat de guys te vertellen hebben over de eerste Gamescom 2014-aflevering in ‘Gamekings Extra: Vanavond zijn we terug op MTV’!

Pascal, David en Skate zijn in Duitsland geweest om de eerste twee Gamescom 2014-afleveringen op te nemen, waarvan vanavond dus het eerste deel wordt uitgezonden. Wat kun je vanavond zoal zien? Een viertal titels worden besproken, namelijk Call of Duty: Advanced Warfare, Borderlands: The Pre-Sequel, Destiny en The Last of Us Remastered. Daarnaast gaat het over de Xbox One, die eindelijk naar Nederland komt. Kan die de strijd aangaan met de PlayStation 4, die al een ruime voorsprong heeft genomen op de console van Microsoft?

Dat en veel meer zie je vanavond. Ruim twintig minuten lang genieten van een kersverse Gamekings aflevering vanuit Keulen. Check het vanavond om 22.25 uur op MTV! Maar voor het zover is, eerst een nieuwe ‘Gamekings Extra: Vanavond zijn we terug op MTV’! Heb jij er al zin in? Wij in ieder geval wel! Vergeet niet mee te praten tijdens de aflevering met de hashtag ik kijk #gamekings.

Gamekings Extra: Vanavond zijn we terug op MTV

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch