Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Uitslag van de Gamekings Caption Contest

Gamekings Redactie 22/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gister heb je in Gamekings Extra kunnen zien dat we de Caption Contest hebben gedaan en vandaag is het tijd voor de uitslag! We hadden je namelijk gevraagd om van een still uit één van onze items iets tofs of grappigs te maken. Vandaag zitten Dennis, Dominique en David klaar om de winnaar bekend te maken. Wie gaat er vandoor met dat moddervette Diablo III: Reaper of Souls t-shirt? Je ziet het in deze ‘Gamekings Extra: Uitslag van de Gamekings Caption Contest’.

Gisteren hebben we je een opdracht gegeven, namelijk iets tofs maken van een still die we hebben gepakt uit afgelopen Einde van de Week Vrijdag. Het was aan jou om door middel van tekst of beeld deze still een hele nieuwe betekenis te geven. Je kon meedoen aan de contest door jouw creatie te tweeten naar #Gamekings. We hebben heel wat inzendingen binnen gehad en nu is het natuurlijk de hoogste tijd om al deze creaties eens goed te bekijken en te beoordelen. Wie heeft het plaatje gemaakt dat een glimlach tovert op de gezichten van Dennis, Dominique en David? Ondertussen dwalen de heren al snel af naar heel veel verschillende onderwerpen. Zo gaat het van ezels, zebra’s en vinden de mannen dit ook het juiste moment om het over hun vroegere kapsels te hebben. Genoeg reden dus om deze Gamekings Extra te kijken waar we de uitslag bekend maken van de caption contest.

Dennis, David en Dominique zijn vandaag de jury en werpen een kritische blik op al jouw plaatjes en teksten. Wie beschikt de beste Photshop skills en humor, en gaat er vandoor met het Diablo III: Reaper of Souls t-shirt. Heb jij mee gedaan met de caption contest en wil je weten of jij de gelukkige winnaar bent? Check dan snel deze ‘Gamekings Extra: Uitslag van de Gamekings Caption Contest’.
Gamekings Extra: Uitslag van de Gamekings Caption Contest

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch