Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Tiende winnaar van het ik kijk #Gamekings t-shirt

Gamekings Redactie 24/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het oude gezegde gaat dat van uitstel, afstel komt. Dit gezegde komt hier op de redactie niet voor. We hebben tijdens de meest wrede E3 sinds jaren beloofd dat we een t-shirt zouden weggeven wanneer jullie foto’s zouden sturen van voor en na de livestream-marathon. Dit hebben jullie massaal gedaan en daar willen we jullie ontzettend voor bedanken. Jullie zijn helemaal los gegaan met #GKE3 en #Gamekings. Tussen die enorme berg tweets zat toevallig de tiende winnaar van het ik kijk #Gamekings t-shirt!

Afgelopen E3 is het gekkenhuis geweest op de redactie, dus vandaar dat het eventjes geduurd heeft voor we het t-shirt konden uitreiken. Dit is voorlopig wel de laatste keer dat we een t-shirt uitdelen, aangezien we met de zomerstop zitten. Helaas, helaas… maar op die manier blijft het t-shirt wel lekker exclusief! Nu hebben we zo vlak voor de zomerstop wel een kleine verrassing: we delen niet een, maar twee t-shirts uit dit keer. Jullie hebben natuurlijk ook allemaal gekeken naar de laatste aflevering van The Last Of Us, waar Pascal als enige van de redactie de game moest gaan checken, omdat iedereen in Los Angeles zat. Ook voor die kijkers hebben we dus een t-shirt klaar liggen.

Zit je er dit keer niet tussen, wees niet getreurd. We zijn vanaf 2 september terug op de televisie en dan kunnen we nog meer t-shirts uitdelen aan de kijkers die de wreedste foto’s opsturen via ik kijk #gamekings! Voor de schoolgangers die nu vakantie hebben: fijne vakantie!

Tiende winnaar van het ik kijk #Gamekings t-shirt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch