Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Thijs over Miiverse

Gamekings Redactie 11/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een grote update uitgebracht voor de Nintendo 3DS en Thijs zou Thijs niet zijn als hij niet één van de eersten zou zijn die het geheel aan de tand voelt. De bekende Miiverse is toegevoegd aan de handheld en de vraag is natuurlijk of dit super wreed is of eigenlijk totaal niet. Het houdt overigens niet op bij Thijs en Nintendo, want ook onze eigen Dennis heeft een hele tof nieuwtje voor je in petto. Kijk hier ‘Gamekings Extra: Thijs over Miiverse’ en kom er ook achter wat Dennis te melden heeft.

Een update voor de Nintendo 3DS is natuurlijk niet heel vreemd als je bedenkt dat de handheld het goed doet. Een hoop gamers zijn de afgelopen tijd blij gemaakt met games als The Legend of Zelda: A Link Between Worlds en Pokémon X en Y, wat de Nintendo 3DS een populair apparaat maakt. De versie van deze nieuwe firmware is 7.0.0-13U (ja ja, technische nummertjes) en zorgt er naast het nieuwe Miiverse ook voor dat de camera-sneltoetsen zijn gewijzigd. Eerst konden allebei de schouderknoppen apart ingedrukt worden om naar de camerastand van de Nintendo 3DS te gaan, terwijl je ze nu tegelijk moet indrukken. Dat zorgt ervoor dat je niet meer zomaar per ongeluk een foto maakt.

Bij de Nintendo 3DS-update is het ook mogelijk om je tegoed van de Nintendo eShop zowel te gebruiken voor de Nintendo 3DS als de Wii U. Dit is een functie waar je Thijs waarschijnlijk wel eerder over hebt horen praten en het is dan ook niet heel vreemd dat hij het ook deze keer aankaart. Ben je benieuwd wat hij hier over te vertellen heeft? Kijk dan snel deze ‘Gamekings Extra: Thijs over Miiverse’!

PS: Weet je nog dat Dennis een tof nieuwtje had? Je krijgt één tip: het heeft te maken met het feit dat het bijna 2014 is. Check ‘t!

Gamekings Extra: Thijs over Miiverse

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch