Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Thijs gaat aan de slag met Forza Motorsport 5

Gamekings Redactie 16/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag, dus tijd om keihard te werken op de redactie. Items moeten ingepland, gefilmd en natuurlijk gemonteerd worden. Daarnaast is het ook de bedoeling dat er games gecaptured worden en net zoals vorige week laten we Thijs wat rondscheuren. Hij was al keihard gaan racen in Gran Turismo 6, vandaag mag ‘ie aan de gang met Forza Motorsport 5. We weten dat hij meer fan is van laatstgenoemde, maar ondanks dat is Thijs totaal geen fan van de Xbox One. We zijn dan ook erg benieuwd wat hij ervan vindt en vandaar dat we een camera pakte om het ‘m te laten vertellen. Het resultaat zie je hier in ‘Gamekings Extra: Thijs gaat aan de slag met Forza Motorsport 5’!

Je hebt vorige week kunnen zien dat Thijs aan de slag ging met Gran Turismo 6 en deze game wel aardig vond. Niet super geweldig, maar ook niet super slecht. De Forza Motorsport-serie heeft in het verleden altijd de voorkeurspositie gekregen van Thijs, wat voornamelijk komt door de makkelijke menu’s van onder andere het aanpassen van je auto. Daarnaast ook hoe diep de game kan zijn. Je hebt namelijk de optie dat de game zelf alles aanpast en de specificaties upgradet, zodat je auto net wat sneller en soepeler over de weg glijdt. Dit kun je natuurlijk ook zelf doen en dan kun je ook de keuze maken tussen verschillende fabrikanten.

Al met al is Thijs in ieder geval van mening dat Forza Motorsport de complete race-ervaring biedt en vandaag ging hij voor het eerst aan de slag met Forza Motorsport 5. Weet deze Xbox One-exclusive het hart van Thijs te winnen? Je ziet het in ‘Gamekings Extra: Thijs gaat aan de slag met Forza Motorsport 5’!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch