Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Thijs en Vasco spelen 3D Classics op de Nintendo 3DS

Gamekings Redactie 07/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals jullie gister hebben kunnen zien, is Thijs erg enthousiast over de 3D Classics die Sega uitbrengt op de Nintendo 3DS. Hij was in de veronderstelling dat Boris dit even tof als hem zou vinden, maar niets bleek minder waar. Als je de video van gister gezien hebt, kun je zien dat dit totaal niet het geval was. Er ontstond een discussie over of je oude games met rust moet laten, of dat mensen zoals Thijs hier gewoon van moeten mogen genieten. Vandaar dat Thijs vandaag benieuwd was naar wat Vasco van deze 3D Classics vindt. Je ziet het in ‘Gamekings Extra: Thijs en Vasco spelen 3D Classics op de Nintendo 3DS’.

Het is een feit dat er flink wat games zijn. Mensen zijn al sinds de eerste videogames razend enthousiast over deze toentertijd nieuwe media-uiting. Vroeger waren games meestal alleen speelbaar in een arcadehal en waren ze aardig pittig. Vandaag de dag kun je overal en nergens een game spelen, vandaar dat games tegenwoordig veel toegankelijker zijn. Als je in het verleden een game in een arcadehal gespeeld hebt, weet je dat games niet altijd zo toegankelijk geweest zijn. Ze waren vaak onredelijk en tergend moeilijk. Mocht het je na één miljoen keer toch lukken om iets te halen, dan voelde je jezelf toch wel even de oppergod van de desbetreffende game.

Helaas zijn de arcadehallen compleet uit het straatbeeld verdwenen en moeten we het nu doen met remakes of heruitgebrachte versies van oude games. Sommige mensen zijn hier razend enthousiast over, maar sommige ook totaal niet. Check wat Vasco ervan vindt in deze ‘Gamekings Extra: Thijs en Vasco spelen 3D Classics op de Nintendo 3DS’!
Gamekings Extra: Thijs en Vasco spelen 3D Classics op de Nintendo 3DS

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch